Isakssons Frisering

Norrbottens län

Information

Isakssons Frisering hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Arvidsjaur som är den kommunen där Isakssons Frisering finns. I Arvidsjaur så finns det många olika Enskild firma och i Norrbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. Isakssons Frisering tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Isakssons Frisering har haft sedan 1995-01-01. Isakssons Frisering har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Isakssons Frisering så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0960-17333.

Arvidsjaur arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Isakssons Frisering har idag 510714-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Isakssons Frisering

Damfrisering.

I Isakssons Frisering så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Isaksson, Märta Maria som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .