MG MONTAGE TEKNIK

Norrbottens län

Information

500112-XXXX är organisationsnummer för företaget MG MONTAGE TEKNIK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MG MONTAGE TEKNIK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Arvidsjaur som är den kommunen som MG MONTAGE TEKNIK finns i.

MG MONTAGE TEKNIK har varit registrerat sedan 1980-04-21 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MG MONTAGE TEKNIK så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

MG MONTAGE TEKNIK är och det finns flera bolag i Arvidsjaur som också är .

Firmatecknare för MG MONTAGE TEKNIK är följande:

Vill ni komma i kontakt med MG MONTAGE TEKNIK så kan ni göra det på telefon genom 0294-20000 eller genom brev på följande adress:

Montering av undertak och städning samt export-importrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med MG MONTAGE TEKNIK och det är Gajowniczek, Marian som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,