LAPPLANDSGUIDEN, Göran Lind

Norrbottens län

Information

LAPPLANDSGUIDEN, Göran Lind är ett av många verksamheter som finns i Arvidsjaur. Det är nämligen den kommunen som LAPPLANDSGUIDEN, Göran Lind finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

LAPPLANDSGUIDEN, Göran Lind som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1989-01-12. Men sedan 1998-01-01 så har LAPPLANDSGUIDEN, Göran Lind varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LAPPLANDSGUIDEN, Göran Lind så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0960-58044.

Arvidsjaur arbetar för att verksamheter som LAPPLANDSGUIDEN, Göran Lind ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för LAPPLANDSGUIDEN, Göran Lind. Det finns flera verksamheter i Norrbottens län.

Äventyrsresor t ex hundspann, forsränning, färdledare-guide- och konsultuppdrag. Incentivearrangör. Hundkennel-hundpen- sionat samt försäljning av hundmat och dyl. Inköp och för- säljning av fritidsutrustning samt utbildning och konsult- verksamhet inom fritidsbranschen.

Firmatecknare för LAPPLANDSGUIDEN, Göran Lind är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LAPPLANDSGUIDEN, Göran Lind och det är följande personer, Lind, Göran Bertil som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för LAPPLANDSGUIDEN, Göran Lind är 490913-XXXX.