Wilsons Måleri

Norrbottens län

Information

Wilsons Måleri är ett av många företag som finns i Arvidsjaur. Det är nämligen den kommunen som Wilsons Måleri finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wilsons Måleri som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2003-05-14. Men sedan 1996-01-01 så har Wilsons Måleri varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wilsons Måleri så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0960-10802.

Arvidsjaur arbetar för att företag som Wilsons Måleri ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Wilsons Måleri. Det finns flera företag i Norrbottens län.

Byggnadsmåleri, entreprenad, invändigt och utvändigt allt inom branschen förekommande arbeten såsom målning, tapetsering och en liten del målnings restaurering av möbler, ådring och marmorering.

Firmatecknare för Wilsons Måleri är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wilsons Måleri och det är följande personer, Vilsson, Lars Roger som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Wilsons Måleri är 480724-XXXX.