J.T.E Utbildningskonsult

Norrbottens län

Information

470313-XXXX är organisationsnummer för verksamheten J.T.E Utbildningskonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J.T.E Utbildningskonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Arvidsjaur som är den kommunen som J.T.E Utbildningskonsult finns i.

J.T.E Utbildningskonsult har varit registrerat sedan 2004-01-22 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för J.T.E Utbildningskonsult så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

J.T.E Utbildningskonsult är och det finns flera verksamheter i Arvidsjaur som också är .

Firmatecknare för J.T.E Utbildningskonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med J.T.E Utbildningskonsult så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Utbildning och handhavande av fordon samt redskap såsom motorsåg, röjsåg, skylift.

Det finns olika personer som har en koppling med J.T.E Utbildningskonsult och det är Edqvist, Jan Thomas som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,