Ulvens Fårakläder

Norrbottens län

Information

Ulvens Fårakläder hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Arvidsjaur som är den kommunen där Ulvens Fårakläder finns. I Arvidsjaur så finns det många olika Enskild firma och i Norrbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. Ulvens Fårakläder tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Ulvens Fårakläder har haft sedan 2001-03-29. Ulvens Fårakläder har funnits sedan och 2001-03-29 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ulvens Fårakläder så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0960-31059.

Arvidsjaur arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Ulvens Fårakläder har idag 421201-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ulvens Fårakläder

Tillvaratagande och hantering av ull från klippningen till vävda och tovade produkter, enligt gammal hantverkstradition.

I Ulvens Fårakläder så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ählström, Britt Inger som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .