Klockljungs Hage Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Arvidsjaur och Klockljungs Hage Handelsbolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Klockljungs Hage Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Klockljungs Hage Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Klockljungs Hage Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-07-02. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Arvidsjaur där företaget finns i jobbar för att företag som Klockljungs Hage Handelsbolag ska trivas.

Klockljungs Hage Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Arvidsjaur så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av konsthantverk, café- och glassförsäljning samt frilansjournalistik, illustratör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Klockljungs Hage Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Klockljungs Hage Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Arvidsjaur.

Vill man komma i kontakt med Klockljungs Hage Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0960-20414.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Klockljungs Hage Handelsbolag är Klockljung, Maja Sukeile Linda Elisa som är född 1988 och har titeln Bolagsman, Klockljung, Mats Gabriel som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Löfgren Klockljung, Pia Elisabeth som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Klockljungs Hage Handelsbolag har 969728-1872 som sitt organisationsnummer.