Forsfärd på Piteälv & Hundspannsäventyr Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Forsfärd på Piteälv & Hundspannsäventyr Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Arvidsjaur. Det är nämligen den kommunen som Forsfärd på Piteälv & Hundspannsäventyr Handelsbolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Forsfärd på Piteälv & Hundspannsäventyr Handelsbolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1988-04-25. Men sedan 1988-01-01 så har Forsfärd på Piteälv & Hundspannsäventyr Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Forsfärd på Piteälv & Hundspannsäventyr Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0960-58044.

Arvidsjaur arbetar för att bolag som Forsfärd på Piteälv & Hundspannsäventyr Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Forsfärd på Piteälv & Hundspannsäventyr Handelsbolag. Det finns flera bolag i Norrbottens län.

Äventyrsresor t ex Forsränning och Hundspann. Konferensäventyr och Incentivearrangör. Färdledar - guide och konsultuppdrag. Hundkennel - Hundpensionat. Inköp och försäjning av profilmat, fritidsutrustning, hundmat och tillbehör. Utbildning och konsultverksamhet inom fritidsbranschen samt därtill hörande verksamhet.

Firmatecknare för Forsfärd på Piteälv & Hundspannsäventyr Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Göran Bertil Lind ensam..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Forsfärd på Piteälv & Hundspannsäventyr Handelsbolag och det är följande personer, Lind, Göran Bertil som är född 1949 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Forsfärd på Piteälv & Hundspannsäventyr Handelsbolag är 916597-1624.