Riksbyggens Bostadsrättsförening Vargen i Arvidsjaur

Norrbottens län

Information

Riksbyggens Bostadsrättsförening Vargen i Arvidsjaur hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Arvidsjaur som är den kommunen där Riksbyggens Bostadsrättsförening Vargen i Arvidsjaur finns. I Arvidsjaur så finns det många olika Bostadsrättsförening och i Norrbottens län så finns det ännu fler Bostadsrättsförening. Riksbyggens Bostadsrättsförening Vargen i Arvidsjaur tillhör bolagstypen Bostadsrättsförening och bolaget har ej F-skatt. Riksbyggens Bostadsrättsförening Vargen i Arvidsjaur har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Riksbyggens Bostadsrättsförening Vargen i Arvidsjaur så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0920-36600.

Arvidsjaur arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Vargen i Arvidsjaur har idag 799100-0360 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Riksbyggens Bostadsrättsförening Vargen i Arvidsjaur

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadslägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden. Föreningen skall i sin verksamhet även i övrigt främja de kooperativa idéerna, i första hand inom bostadsförsörjningen.

I Riksbyggens Bostadsrättsförening Vargen i Arvidsjaur så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Jan Krister som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Marklund, Nils Erik som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Bengt Östen som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikström, Helena Linnea som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Östman, Barbro Ingegerd som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Ingrid Christina Margareta som är född 1959 och har titeln SuppleantBjuhr, Eva Britt-Marie som är född 1958 och har titeln Suppleant, Hernstål, Inger Irene som är född 1950 och har titeln Suppleant, Solö, Anne-Lise som är född 1948 och har titeln Suppleant.