Långuddens Kultur & Konferens Ekonomisk förening

Norrbottens län

Information

769609-4841 är organisationsnummer för verksamheten Långuddens Kultur & Konferens Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Långuddens Kultur & Konferens Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Arvidsjaur som är den kommunen som Långuddens Kultur & Konferens Ekonomisk förening finns i.

Långuddens Kultur & Konferens Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 2003-03-28 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Långuddens Kultur & Konferens Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-30.

Långuddens Kultur & Konferens Ekonomisk förening är och det finns flera verksamheter i Arvidsjaur som också är .

Firmatecknare för Långuddens Kultur & Konferens Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Björk, Leif Jerry -Löfgren, Leif Crister -Löfgren, Tina Margaretha

Vill ni komma i kontakt med Långuddens Kultur & Konferens Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 0960-22050 eller genom brev på följande adress:
Långudden 2, 930 81, Glommersträsk

Föreningen har till syfte att främja sina medlemmars ekonomiska intressen genom att i huvudsak bedriva besöksnäringsverksamhet med övernattning, guidade turer till lokala besöksmål, arrangerade för grupper och konferenser samt därmed förenlig verksamhet. Medlemmarna skall aktivt delta i föreningsverksamheten med eget arbete.

Det finns olika personer som har en koppling med Långuddens Kultur & Konferens Ekonomisk förening och det är Björk, Leif Jerry som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Grundström, Bill Dennis som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Leif Crister som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Tina Margaretha som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhlund, Alf Tommy som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hällgren, Kerstin Alice som är född 1938 och har titeln SuppleantHörnberg Nilsson, Anna Helena som är född 1942 och har titeln Suppleant,