Airtour Lapland Ekonomisk förening

Norrbottens län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att skapa ett fungerande företagsnätverk med en genomtänkt turistiskt säljande idé som innebär skräddarsydda äventyrsresepaket, allt efter kundens önskemål och där transporter med flyg och övrig beställningstrafik ingår. Medlemmarna deltager i verksamheten dels genom insatsbelopp samt eget arbete.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Airtour Lapland Ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Arvidsjaur så är Airtour Lapland Ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Arvidsjaur arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Arvidsjaur och i Norrbottens län. Redan 1998-08-21 så skapades Airtour Lapland Ekonomisk förening och bolaget är har F-skattsedel Airtour Lapland Ekonomisk förening har haft det sedan 2008-10-02.

Airtour Lapland Ekonomisk förening är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-11-06

769603-3096 är organisationsnummret för bolaget som finns i Arvidsjaur.

Just nu är Airtour Lapland Ekonomisk förening och det finns många bolag som är i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Airtour Lapland Ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0960-21000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Airtour Lapland Ekonomisk förening är Eriksson, Per Åke som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Hjalmar Per Åke som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Levander, Ulf Tore Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, .