Arvidsjaurs Farmartjänst ek för

Norrbottens län

Information

Arvidsjaurs Farmartjänst ek för hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Arvidsjaur som är den kommunen där Arvidsjaurs Farmartjänst ek för finns. I Arvidsjaur så finns det många olika Ekonomisk förening och i Norrbottens län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Arvidsjaurs Farmartjänst ek för tillhör bolagstypen Ekonomisk förening och företaget har ej F-skatt. Arvidsjaurs Farmartjänst ek för har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Arvidsjaurs Farmartjänst ek för så kan ni göra det genom att skicka er post till Utterliden 7, 930 81, Glommersträsk men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0960-27025.

Arvidsjaur arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Arvidsjaurs Farmartjänst ek för har idag 716415-9498 som sitt organisationummer.

; Göran Wikström och Bengt Nyberg, var för sig. är den som för stunden ansvarar för Arvidsjaurs Farmartjänst ek för

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom ekonomisk verksamhet-förmedling av uppdrag till medlemmarna vilka deltar med egen arbetsinsats och genom utför- ande av tjänster-uppdrag.

I Arvidsjaurs Farmartjänst ek för så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nyberg, Bengt som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Rehnberg, Sven-Ivar som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Wikström, Rune Karl Göran som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Gerd som är född och har titeln Suppleant, Hansson, Sigbritt som är född och har titeln Suppleant, Wikström, Elsy Margareta som är född och har titeln Suppleant.