Gråträsk, ekonomiska förening

Norrbottens län

Information

Föreningen har till ändamål att tillvarata medlemmarnas eko- nomiska intressen samt ge möjligheter till arbete, och på så sätt bidraga till att fler människor kan bo och verka i området kring gråträsk. föreningen ska syssla främst med att tillverka, förädla och försälja produkter som ryms under benämningen hem- slöjd och hantverksartiklar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gråträsk, ekonomiska förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Arvidsjaur så är Gråträsk, ekonomiska förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Arvidsjaur arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Arvidsjaur och i Norrbottens län. Redan 1983-06-10 så skapades Gråträsk, ekonomiska förening och företaget är har ej F-skattsedel.

Gråträsk, ekonomiska förening är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

716415-8086 är organisationsnummret för företaget som finns i Arvidsjaur.

Just nu är Gråträsk, ekonomiska förening och det finns många företag som är i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Gråträsk, ekonomiska förening så går det att nå dem via telefon på 0960-91026 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Egil Andersson och Gert Granberg gemensamt.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gråträsk, ekonomiska förening är Andersson, Kenth Egil som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Granberg, Eva-Lisa Marianne som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Granberg, Gert Folke Christer som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmström, Stig Harry Herman som är född 1937 och har titeln Suppleant, Lestander, Per Gustav som är född 1964 och har titeln Suppleant, Vännman, Gudrun som är född 1947 och har titeln SuppleantGranberg, Judit Inger C Malin som är född 1974 och har titeln Revisor, Vännman, Åke Bengt Gustaf som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, .