Johanssons Sport och Fritid

Norrbottens län

Information

Johanssons Sport och Fritid hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Arvidsjaur som är den kommunen där Johanssons Sport och Fritid finns. I Arvidsjaur så finns det många olika Enskild firma och i Norrbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. Johanssons Sport och Fritid tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. Johanssons Sport och Fritid har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Johanssons Sport och Fritid så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0960-17336.

Arvidsjaur arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Johanssons Sport och Fritid har idag 650626-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Johanssons Sport och Fritid

Handel med sport-, fritids- och hobbyartiklar.

I Johanssons Sport och Fritid så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Kjell Mikael Peter som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .