Textilhuset i Sverige

Norrbottens län

Information

Textilhuset i Sverige hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Arvidsjaur som är den kommunen där Textilhuset i Sverige finns. I Arvidsjaur så finns det många olika Enskild firma och i Norrbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. Textilhuset i Sverige tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Textilhuset i Sverige har haft sedan 2006-08-04. Textilhuset i Sverige har funnits sedan och 2006-08-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Textilhuset i Sverige så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0960-13364.

Arvidsjaur arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Textilhuset i Sverige har idag 620512-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Textilhuset i Sverige

Handel med textilier,sömnad av gardiner, sömnad av skinn och pälsdetaljer, försäljning av heminredning och därmed förenlig verksamhet.

I Textilhuset i Sverige så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Unnes Sjölund, Britt Monika som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .