Lundströms skogsbyrå

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Arvidsjaur och Lundströms skogsbyrå är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Lundströms skogsbyrå är ett av dem. Statusen för Lundströms skogsbyrå är att Bolaget är aktivt.

Lundströms skogsbyrå är ett Enskild firma och skapades 2009-01-19. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Arvidsjaur där företaget finns i jobbar för att företag som Lundströms skogsbyrå ska trivas.

Lundströms skogsbyrå är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-01-22. I Arvidsjaur så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Uppdragsverksamhet inom det skogliga området såsom: Planläggning, skogsskade-, intrångs- och fastighetsvärdering, avverkningsledning, avverkningsplanering, stämpling, inventering och förvaltning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lundströms skogsbyrå är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Lundströms skogsbyrå och det finns flera företag som är det idag i Arvidsjaur.

Vill man komma i kontakt med Lundströms skogsbyrå så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6813543.

.

De som är på något sätt har med Lundströms skogsbyrå är Lundström, Sören Carl-Henry som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lundströms skogsbyrå har 611019-XXXX som sitt organisationsnummer.