Vildmarksguiden Gould

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Arvidsjaur och Vildmarksguiden Gould är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Vildmarksguiden Gould är ett av dem. Statusen för Vildmarksguiden Gould är att Bolaget är aktivt.

Vildmarksguiden Gould är ett Enskild firma och skapades 1997-12-03. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Arvidsjaur där företaget finns i jobbar för att företag som Vildmarksguiden Gould ska trivas.

Vildmarksguiden Gould är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-19. I Arvidsjaur så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Turistarrangemang - vildmarksäventyr.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vildmarksguiden Gould är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-19.

Idag är Vildmarksguiden Gould och det finns flera företag som är det idag i Arvidsjaur.

Vill man komma i kontakt med Vildmarksguiden Gould så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2561363.

.

De som är på något sätt har med Vildmarksguiden Gould är Edström, Lars Mikael som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vildmarksguiden Gould har 610120-XXXX som sitt organisationsnummer.